Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 17 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Servicii > Certificare documente
Servicii de certificare de documente şi informare pentru prevenirea incidentelor de afaceri
Luni, 08 Februarie 2010 22:04

Necesitatea unor atari servicii este în legătură intimă cu securitatea funcţionării şi dezvoltării mediului de afaceri. Cel mai adesea, agenţii economici sunt nevoiţi sa-şi desfăşoare afacerile într-un mediu concurenţial, variat, dinamic, dar, nu de puţine ori, vulnerabil sub aspectul cunoaşterii partenerilor comerciali. Aceste servicii se referă la :

  • eliberarea certificatelor de origine;
  • informare iniţială pentru prevenirea incidentelor de afaceri;
  • administrarea arhivei electronice;
  • certificarea semnăturilor persoanelor care îi angajează în mod valabil pe comercianţi;
  • administrarea evidenţei mărcilor de fabrică, de comerţ şi de servicii, legal înregistrate, a denumirilor de origine, a indicaţiilor de provenienţă şi a semnelor comerciale, precum şi a altor semne distinctive folosite de membrii lor.

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

 

Pe scurt...

Cine sunt membrii Camerei?

Membrii CCIA sunt comercianţii persoane juridice şi fizice, organizaţiile de tip asociativ, care, pe baza voinţei libere exprimate, aderă la statutul Camerei.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack