Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 15 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Comunicate de presă > Comunicat de presă privind derularea proiectului „RO4 RURALBIZ – Iniţiative pentru o dezvoltare rurală durabilă”

 

Antet UE

Comunicat de presă privind derularea proiectului „RO4 RURALBIZ – Iniţiative pentru o dezvoltare rurală durabilă”
Luni, 25 Martie 2013 12:03

Workshopul OBSERVATORULUI REGIONAL VEST

PENTRU DEZVOLTAREA INIŢIATIVELOR ANTREPRENORIALE RURALE

29-31 martie, Băile Herculane, Caraş-Severin

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin implementează proiectul strategic RO4 RURAL BIZ – Iniţiative pentru o dezvoltare rurală durabilă, finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 din Fondul Social European.

În cadrul acestui proiect a fost constituit Observatorul Regional Vest organizat ca o reţea de sprijin a Iniţiativelor Antreprenoriale Rurale create în cadrul proiectului, formată din actori sociali relevanţi: autorităţi publice, angajatori, centre de formare profesională, camere de comerţ, asociaţii de producători, bănci etc.

Membrii Observatorului se vor reuni în cadrul

WORKSHOPULUI REGIONAL VEST

29-31 martie, Băile Herculane, Hotel Diana, Caraş-Severin

Tema evenimentului o reprezintă identificarea de măsuri pentru susţinerea iniţiativelor antreprenoriale în mediul rural, cu accent pe dezvoltarea antreprenoriatului non-agricol şi sustenabilitatea zonei rurale.

Printre temele abordate menţionăm:

- Dezvoltare economică locală – întreprinderi nou înfiinţate, companii existente

- Aspecte privind cooperarea regională

- Strategii de dezvoltare

- Actualele perspective ale regionalizării în România

Vor participa partenerii internaţionali care vor prezenta bune practici privind întreprinzători din mediul rural din Ungaria. Sesiunile vor fi moderate de Costoiu laura, coordonator teritorial al proiectului, după modelul prezentat de un expert internaţional în inovare, Guth Michael, iar tema regionalizării României vă va fi prezentată de un consultant cu expertiză internaţionala pe probleme ale administraţiei locale, Mocanu Mihai.

Agenda evenimentului este anexată.

Contact
Bucateş Iuliana, Expert comunicare & promovare
tel: 0255215829, fax: 0255220114 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Ataşamente:
FişierMărime fişier
Download-ează acest fișier (agenda-workshop.pdf)Agendă workshop133 Kb
 
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Investeşte în oameni!
Axa Prioritară 5 “Promovarea măsurilor active de ocupare”
Domeniul Major de Intervenţie 5.2 „Promovarea sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă”
Titlul proiectului: „RO4 RURALBIZ – Iniţiative pentru o dezvoltare rurală durabilă”
Numărul de identificare al contractului de finanţare: POSDRU/83/5.2/S/47717

Pe scurt...

Reducere de taxă

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin pot beneficia de reducerea taxelor de arbitrare, datorate în litigiile deduse Curţii de arbitraj comercial de pe lângă această Cameră, cu până la 10%.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack