Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 18 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Comunicate de presă > Seminarii de informare şi promovare a proiectului „Dezvoltarea culturii antreprenoriale în judeţele Caraş-Severin, Alba şi Vâlcea”
Seminarii de informare şi promovare a proiectului „Dezvoltarea culturii antreprenoriale în judeţele Caraş-Severin, Alba şi Vâlcea”
Joi, 22 Septembrie 2011 23:00

Click pe fisierul ataşat pentru detalii.

Ataşamente:
FişierMărime fişier
Download-ează acest fișier (invitatie-seminar.pdf)Invitaţie seminarii de informare şi promovare141 Kb
 

Pe scurt...

Informaţi-vă!

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack