Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 27 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Hot-spot gratuit la CCI Caraş-Severin
Hot-spot gratuit la CCI Caraş-Severin
Vineri, 12 Noiembrie 2010 11:35

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin are plăcerea de a vă informa că, în urma Protocolului încheiat cu ROMTELECOM, începând cu luna noiembrie 2010, membrii CCI vor putea accesa gratuit internet la sediul instituţiei noastre.

Este vorba despre acces wireless la internet folosind laptopul personal, telefonul mobil sau internet fix prin laptopul pus la dispoziţie de ROMTELECOM, amplasat în holul instituţiei noastre.

Ataşamente:
FişierMărime fişier
Download-ează acest fișier (comunicat-de-presa-romtelecom-caras-severin.pdf)Comunicat de presă Romtelecom117 Kb
 

Pe scurt...

Informaţi-vă!

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack