Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 8 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Târgul Comercial Internaţional Dakar
Târgul Comercial Internaţional Dakar
Vineri, 08 Octombrie 2010 16:44

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin vă informează despre  desfăşurarea celei de-a 19-a ediţie a Târgului Comercial Internaţional Dakar (FIDAK), organizat în perioada 2 – 13 decembrie 2010 în incinta zonei expoziţionale Centrul Internaţional de Schimburi Dakar (CIED).

Tema acestei ediţii este „Dezvoltarea agriculturii: un mijloc de dezvoltare a integrării economice regionale”. Organizat în mod constant la fiecare doi ani încă din 1974, FIDAK (membru al Asociaţiei Globale pentru Expoziţii Industriale – UFI, începând cu 1978) rămâne unul dintre cele mai importante evenimente economice şi comerciale din Africa, în general, şi din regiunea Africii Sub-sahariene, în mod particular, vizând o piaţă cu peste 200 milioane de consumatori.

Un loc privilegiat pentru promovarea produselor şi serviciilor, pentru schimburi şi contacte de afaceri, FIDAK a înregistrat pe parcursul celei de-a 18-a ediţii, următoarele rezultate: spaţiu expoziţional: aproximativ 15.000 m²; participare oficială: 20 de ţări + ECOWAS; ţări de origine a expozanţilor: 31; expozanţi (direcţi şi indirecţi): 789.

Mai multe informaţii despre participarea la acest eveniment puteţi solicita la tel. 0255215829.

 

Pe scurt...

Reducere de taxă

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin pot beneficia de reducerea taxelor de arbitrare, datorate în litigiile deduse Curţii de arbitraj comercial de pe lângă această Cameră, cu până la 10%.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack