Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştirile CCIA Caraş-Severin

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 20 vizitatori online
Pagina de start > Ştiri > Invitat al consulului Germaniei la Timişoara
Invitat al consulului Germaniei la Timişoara
Vineri, 01 Octombrie 2010 00:00

Petru Buzzi, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin, a luat parte, ieri, 01.10.2010, la concertul de gală şi recepţia care au avut loc la Opera Naţională Română din Timişoara, cu ocazia Zilei Unităţii Germane şi a 20 de ani de la reunificarea Germaniei. Preşedintele CCIA Caraş-Severin, Petru Buzzi, a fost oaspetele consulului Republicii Federale Germania la Timişoara, Klaus Chirstian Brennecke.

 

Pe scurt...

Cum puteţi deveni membru?

În baza completării cererii si a achitării taxei de înscriere, iar ulterior a achitării unei cotizaţii (funcţie de cifra de afaceri, dar min. 2 000 000 lei anual), veţi putea obţine calitatea de membru al CCIA cu drepturi depline.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack