Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 23 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Un proiect de milioane. De euro
Un proiect de milioane. De euro
Miercuri, 11 August 2010 17:42

În urmă cu doi ani, Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin a scris şi depus un proiect în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, cererea de proiecte nr. 83, Mediul rural – oportunităţi de ocupare, cu titlul „Promovarea antreprenoriatului pentru creşterea gradului de ocupare în mediul rural”.

În 24 martie 2010, camera a fost anunţată că cererea de finanţare a fost aprobată pentru o finanţare nerambursabilă de 8,909 miloane de lei, reprezentând 98 la sută din totalul costurilor eligibile ale priectului, iar în urmă cu două săptămni am fost solicitaţi să depunem ultimele decumente în vederea semnării contractului cu AMPOSDRU.

Parteneri în proiect sunt, pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin, Camerele de Comerţ şi Industrie Alba şi Vâlcea, firme şi ogranizaţii neguvernamentale din cele trei judeţe, precum şi parteneri din Italia, capabili să promoveze moi metode şi modele capabile să conducă la schimbarea  atitudinilor actuale tradiţionale, să contribuie la creştera gradului de ocupare în mediul rural prin promovarea culturii antreprenriale. Acesta fiind şi obiectivul general al proiectului, care uirmează să se deruleze pe parcursul a trei ani şi să antreneze aproximativ 1200 de persoane din mediul rural al judeţelor Caraş-Severin; Alba şi Vâlcea.

 

Pe scurt...

Cine sunt membrii Camerei?

Membrii CCIA sunt comercianţii persoane juridice şi fizice, organizaţiile de tip asociativ, care, pe baza voinţei libere exprimate, aderă la statutul Camerei.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack