Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 25 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Revalorizarea zonelor rurale
Revalorizarea zonelor rurale
Miercuri, 11 August 2010 17:39

"Telemunca – oportunitate de revalorizare a zonelor rurale", este proiectul pe care îl derulează Consiliul Judeţean Caraş-Severin, iar Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin este unul dintre parteneri.

Proiectul îşi propune promovarea sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale din Caraş-Severin în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă. Astfel, au fost stabilite două telecentre, unul în Glimboca, pe Valea Bistrei, şi unul la Bozovici, în Valea Almăjului, unde în prezent se derulează cursuri de calificare  a unor tineri  în căutarea unui loc de muncă. In cadrul proiectului, au fost realizate şi completate chestionare adresate firmelor şi potenţialilor cursanţi pentru a stabili necesităţile de calificare, iar echipa de management a făcut o primă vizită în Italia, pentru a vedea cum funcţionează acolo asemenea telecentre. Proiectul se derulează pe parcursul a doi ani până în decembrie 2012.

 

Pe scurt...

Informaţi-vă!

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack