Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 20 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Exemple de bună practică
Exemple de bună practică
Miercuri, 11 August 2010 17:34

Proiectele transfrontaliere realizate de Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin în parteneriat cu Camerele economice regionale din zona de graniţă cu Serbia sunt de acum de notorietate.

Acest lucru este confirmat de recunoaşterea de către Comisia Europeană a valorii unor proiecte realizate în comun de parteneri din zona de frontieră româno-sârbă. Primul proiect care a fost recunoscut ca exemplu de bună practică s-a intitulat „Întărirea capacităţii Oficiului Transfrontalier pentru Promovarea Afacerilor România – Serbia prin organizarea de seminarii, vizite de informare-documentare şi promovarea serviciilor pe care le oferă în cadrul unui parteneriat între camerele de comerţ din Reşiţa, Pancevo, Pozarevac şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin”, iar a doua recunoaştere a venit anul acesta din Serbia, când parteneriatul dintre Camera Regională de Comerţ Pozarevac şi Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin a fost dat exemplu de bună practică în cadrul proiectului „Pregătirea de către întreprinderile mici şi mijlocii a documentaţiei privind achiziţiile publice în acord normele europene”.

Acum, Camerele de Comerţ din Pozarevac şi Caraş-Severin sunt din nou partenere în cadrul unui nou proiect, finanţat de această dată de Delegaţia Comisiei Europene la Belgrad, intitulat „Crearea unei reţele pentru IMM în conformitate cu cele mai bune practici din Uniunea Europeană”, proiect care se derulează vreme de un an până în 17 iunie 2011.

 

Pe scurt...

Informaţi-vă!

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack