Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 22 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Targul international de bunuri de larg consum, Nicosia 7-16 mai 2010
Targul international de bunuri de larg consum, Nicosia 7-16 mai 2010
Miercuri, 14 Aprilie 2010 22:07

In perioada 7 - 16 mai 2010 va avea loc la Nicosia cea de-a 35-a editie a Targului International de bunuri de larg consum. Aceasta manifestare reprezinta cel mai mare eveniment expozitional ce are loc in Cipru si se desfasoara cu sprijinul a numeroase organizatii guvernamentale si organisme comerciale non profit.

 

Numarul participantilor locali cat si a firmelor straine creste de la an la an, dovedind astfel interesul de care se bucura aceasta manifestare expozitionala.

Datorita pozitiei sale geografice, R.Cipru se poate numi o treapta de trecere intre trei continente (Europa , Asia si Africa), devenind dupa intrarea in UE, un pod ce face legatura cu Orientul Mijlociu.

Astfel, mediul de afaceri sustinut de un sistem fiscal avantajos prezinta numeroase oportunitati pentru oamenii de afaceri din intreaga lume, Targul international din aceasta perioada a anului devenind o poarta spre afaceri locale cat si internationale.

Cu aceasta ocazie, Biroul pentru Promovarea Comertului Exterior, a obtinut in mod gratuit de la organizatorii targului un spatiu de prezentare, unde vor putea fi expuse mostre ale unor firme din Romania ce doresc a fi reprezentate. Totodata, standul Romaniei poate gazdui si reprezentanti ai unor companii ce vor sa participe la aceasta editie a targului.

Pentru cresterea eficientei acestei actiuni cu caracter promotional, BPCE Nicosia va organiza pentru participantii din Romania, un program de intalniri cu oameni de afaceri locali.

 

Pe scurt...

Cine sunt membrii Camerei?

Membrii CCIA sunt comercianţii persoane juridice şi fizice, organizaţiile de tip asociativ, care, pe baza voinţei libere exprimate, aderă la statutul Camerei.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack