Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 36 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Portal de business argentinian
Portal de business argentinian
Miercuri, 14 Aprilie 2010 21:19

Republica Argentina va pune la dispozitie portalul sau Argentina Trade Net cu scopul de a intra in contact cu oameni de afaceri din Argentina, existand astfel posibilitatea de a transmite Oportunitati de Afaceri in vederea promovarii cooperarii economice si comerciale dintre cele doua tari.

 

In acest sens, se doreste facilitarea si fluidizarea colaborarii economice si comerciale dintre oamenii de afaceri argentinieni si cei romani.

 

Mentionam ca portalul respectiv este disponibil si in limba engleza la urmatoarea adresa: http://www.argentinatradenet.gov.ar.

 

Pe scurt...

Reducere de taxă

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin pot beneficia de reducerea taxelor de arbitrare, datorate în litigiile deduse Curţii de arbitraj comercial de pe lângă această Cameră, cu până la 10%.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack