Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştirile CCIA Caraş-Severin

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 74 vizitatori online
Pagina de start > Ştiri > Municipiul Reşiţa anunţă deschiderea unei noi zone industriale
Municipiul Reşiţa anunţă deschiderea unei noi zone industriale
Vineri, 09 Aprilie 2010 14:48

Zona industrială, situată în oraş, a fost reabilitată prin programul PHARE 2005 şi are o suprafaţă de 26,2 ha cu toate utilităţile – apă, canalizare, gaz, energie electrică, telefonie, inclusiv reţea de drumuri şi acces la drumurile naţionale DN58 şi DN58B. Mai multe informaţii la tel. 0255/215314 sau pe adresele de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Conform cerinţelor Programului PHARE, terenurile pot fi doar concesionate în primii 5 ani, apoi existând posibilitatea de cumparare a acestora.
Prin Hotărârea Consiliului Local Nr. 87/11.03.2010 s-a stabilit preţul de pornire al licitaţiei de concesiune la 0,7 Euro/mp/an (fara TVA).
Informaţii privind licitaţia de concesionare a terenurilor se pot solicita de la Direcţia pentru administrarea domeniului public şi privat al municipiului Reşiţa la nr. de fax. 0255/212483. Potenţialii solicitanţi pot trimite o scrisoare de intenţie la nr. de fax 0255/215314 sau pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Pe scurt...

Reducere de taxă

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin pot beneficia de reducerea taxelor de arbitrare, datorate în litigiile deduse Curţii de arbitraj comercial de pe lângă această Cameră, cu până la 10%.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack