Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 12 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Municipiul Reşiţa anunţă deschiderea unei noi zone industriale
Municipiul Reşiţa anunţă deschiderea unei noi zone industriale
Vineri, 09 Aprilie 2010 14:48

Zona industrială, situată în oraş, a fost reabilitată prin programul PHARE 2005 şi are o suprafaţă de 26,2 ha cu toate utilităţile – apă, canalizare, gaz, energie electrică, telefonie, inclusiv reţea de drumuri şi acces la drumurile naţionale DN58 şi DN58B. Mai multe informaţii la tel. 0255/215314 sau pe adresele de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Conform cerinţelor Programului PHARE, terenurile pot fi doar concesionate în primii 5 ani, apoi existând posibilitatea de cumparare a acestora.
Prin Hotărârea Consiliului Local Nr. 87/11.03.2010 s-a stabilit preţul de pornire al licitaţiei de concesiune la 0,7 Euro/mp/an (fara TVA).
Informaţii privind licitaţia de concesionare a terenurilor se pot solicita de la Direcţia pentru administrarea domeniului public şi privat al municipiului Reşiţa la nr. de fax. 0255/212483. Potenţialii solicitanţi pot trimite o scrisoare de intenţie la nr. de fax 0255/215314 sau pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Pe scurt...

Cum puteţi deveni membru?

În baza completării cererii si a achitării taxei de înscriere, iar ulterior a achitării unei cotizaţii (funcţie de cifra de afaceri, dar min. 2 000 000 lei anual), veţi putea obţine calitatea de membru al CCIA cu drepturi depline.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack