Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 18 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Informatia Comerciala si de Credit
Informatia Comerciala si de Credit
Luni, 22 Martie 2010 18:24

EximBank pune la dispozitia institutiilor financiare si a companiilor produsul Informatia Comerciala si de Credit, un instrument care contribuie la reducerea riscurilor asociate unei afaceri prin care orice agent economic poate sa afle detalii financiare despre partenerii locali sau din strainatate.

 

Societatile care acceseaza Informatia Comerciala si de Credit primesc un raport despre potentialul partener care contine: date de identificare-denumire, adresa, nr. de inregistrare la Registrul Comertului, CUI, istoric, management, angajati, capital social, participari ale firmei/actionariatului in calitate de actionar/asociat la alte societati comerciale; date financiare raportate public - bilant, cont de profit si pierderi, comportament in plati, incidente privind instrumentele de plata; analiza financiara a firmei pe baza datelor financiare: interpretarea rezultatelor economice, incadrarea in clase de risc care determina riscul asociat afacerii; recomandari privind pragul de siguranta pana la care compania poate incheia tranzactii comerciale pe credit.

 

Detalii suplimentare despre acest instrument financiar se pot obtine de la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Pe scurt...

Reducere de taxă

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin pot beneficia de reducerea taxelor de arbitrare, datorate în litigiile deduse Curţii de arbitraj comercial de pe lângă această Cameră, cu până la 10%.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack