Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 24 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Strategia de Dezvoltare Economică a Banatului în regiunea transfrontalieră România-Serbia 2010-2015
Strategia de Dezvoltare Economică a Banatului în regiunea transfrontalieră România-Serbia 2010-2015
Sâmbătă, 20 Februarie 2010 09:09

În data de 26 februarie 2010 va avea loc lansarea oficială a "Strategiei de Dezvoltare Economică a Banatului în regiunea transfrontalieră România-Serbia 2010-2015", lucrare realizată în cadrul Proiectului "Centrul Regional pentru Dezvoltarea Durabilă a Banatului", finanţat prin Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006, derulat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara în parteneriat cu camerele de comerţ din Caraş-Severin, Kikinda, Pancevo şi Zrenjanin.

 

Cu această ocazie va avea loc şi semnarea Protocolului de Cooperare între Instituţiile Prefectului din judeţele Timiş şi Caraş-Severin din România şi Prefecturile Districtelor Banatului de Nord, Banatului Central şi Banatului de Sud din Serbia.

Au fost invitaţi să participe Dl. Vasile Blaga – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dl. Teodor Baconschi – Ministrul Afacerilor Externe, înalţi oficiali ai administraţiei publice centrale şi locale, corp diplomatic, mediu academic, firme, mass media din regiunea transfrontalieră româno-sărbă.
Evenimentul va avea loc în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timişoara (B-dul Eroilor de la Tisa nr.22), vineri 26 februarie 2010, cu începere de la ora 10:30.

 

 

Pe scurt...

Informaţi-vă!

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack