Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 9 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Ştiri > Licitaţii publice în Austria
Licitaţii publice în Austria
Sâmbătă, 20 Februarie 2010 08:42

Serviciul de informatii www.auftrag.at ofera un acces simplu si direct la toate licitatiile publice austriece, europene si internationale.

Serviciul pentru publicatiile oficiale ale Uniunii Europene publica aceste anunturi de licitatii împreuna cu o scurta traducere în toate limbile oficiale ale Uniunii, în TED (Tender Electronic Daily – Baza de date europeana privind licitatiile).

Comenzile publice ale Uniunii Europene pot fi gasite în ziarul “Wiener Zeitung” la anunturi publice de comenzi (www.wienerzeitung.at). De asemenea, acestea sunt publicate si pe adresa de Internet:  www.lieferanzeiger.at.

În Austria informatiile privind licitatiile publice pot fi obtinute sub diverse forme:

  • Landul Niederösterreich: în prezent anunturile privind licitatiile publice se publica, inca, în cadrul Anunturilor Oficiale ale Administratiei Landului  Niederösterreich. Comenzile se pot face la serviciul de presa al Landului Niederösterreich (Landhausplatz 1, A-3109 St. Pölten), prin e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau fax: 0043(0)2742/9005–13550. Pentru perioada urmatoare se are in vedere publicarea tuturor anunturilor pe pagina de Internet. In prezent, la adresa de Internet http://www.noe.gv.at/Wirtschaft-Arbeit/Ausschreibungen.html sunt disponibile o parte din licitatiile anumitor servicii.
  • Landul Wien: administratia landului Viena a emis un ordin privind stabilirea publicatiilor pentru anunturile publice, conform BVergG2002. De asemenea, în baza art.1 din Legea privind dreptul de acces public, comitenţii pot face anunturi publice conform art. 39 şi 44 din BVergG 2002 pe pagina de Internet la adresa www.gemeinderecht.wien.at.
  • Landul Burgenland: anunturile publice pentru landul Burgenland pot fi accesate la adresa http://e-government.bgld.gv.at/amtsblatt/, în buletinul oficial al landului Burgenland.


Informatii suplimentare privind licitatiile publice din celelalte landuri sunt disponibile la urmatoarele adrese de Internet:

Detalii privind achizitiile publice europene, respectiv cele din Austria pot fi obtinute accesand platforma de Internet TED (Tenders Electronic Daily), versiunea online a suplimentului la „Jurnalul Oficial al Uniunii Europene”, dedicata achizitiilor publice europene: http://ted.europa.eu.

TED permite accesul liber la oportunitatile de afaceri si este actualizat de cinci ori pe saptamana, cu aproximativ 1500 de anunturi privind achizitiile publice din Uniunea Europeana, din Spatiul Economic European, precum si din alte regiuni.

 

Pe scurt...

Cum puteţi deveni membru?

În baza completării cererii si a achitării taxei de înscriere, iar ulterior a achitării unei cotizaţii (funcţie de cifra de afaceri, dar min. 2 000 000 lei anual), veţi putea obţine calitatea de membru al CCIA cu drepturi depline.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack