Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştirile CCIA Caraş-Severin

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 35 vizitatori online
Pagina de start > Ştiri > Targ pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii
Targ pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii
Duminică, 29 Mai 2011 21:32

In perioada 23 – 26 iunie 2011 Romexpo organizeaza IMM - Targ pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii. IMM se afla la prima editie si se adreseaza mediului de afaceri, consultantei in domenii de interes financiar, bancar, imobiliar, marketing, asigurari, design interior, echipamente IT si multe altele.

Pentru a veni in sprijinul IMM-urilor, mai ales intr-o perioada de criza precum cea cu care se confrunta acestea in prezent va propunem urmatoarea oferta promotionala:

  • Stand standard de 6 mp la pretul de 300 euro – fara TVA

Pentru orice ale detalii si informatii va rugam nu ezitati in a ne contacta.

Persoane de contact:

Cristina Stoichescu
Director Relatii
Tel.: 0255-215829
Mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Andrei Parasca – Birou Vanzari
Tel.: 021 207 70 00 int 1188
Mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Pe scurt...

Informaţi-vă!

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

Banner
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack