Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştirile CCIA Caraş-Severin

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 58 vizitatori online
Pagina de start > Servicii > Surse de finanţare
Servicii privind surse de finanţare
Luni, 08 Februarie 2010 21:59

În demararea sau dezvoltarea afacerii dumneavoastră, o componentă importantă este participarea la diverse programe ale Uniunii Europene, elaborarea şi implementarea proiectelor regionale sau comunitare. CCIA, având un rol deosebit în pregătirea mediului de afaceri local în perspectiva integrării europene, vine în sprijinul agenţilor economici prin:

  • identificarea unor surse şi programe de finanţare a afacerilor;
  • furnizarea de informaţii privind documentaţia necesară pentru diversele programe de finanţare;
  • consultanţă si asistenţă pentru întocmirea cererilor de finanţare, planurilor de afaceri, proiecte de investiţii şi a altor documente aferente accesării de credite rambursabile şi nerambursabile;
  • consultanţă şi asistenţă in derularea proiectelor de finanţare.
 

Pe scurt...

Informaţi-vă!

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack