Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 21 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Servicii > Curs de antreprenoriat pentru Start-up Nation 2020
Curs de antreprenoriat pentru Start-up Nation 2020
Vineri, 07 Februarie 2020 21:53

Ediția 2020 a Programului guvernamental Start-up Nation va suferi câteva modificări față de cele două anterioare.

Una dintre ele se referă la obligativitatea ca solicitanții să fi urmat un curs de specializare în domeniul antreprenorial, pentru a putea aplica.

La acest call de proiecte vor putea fi finanțate 5000 de firme, cu aproximativ 42000 de euro fiecare, iar solicitanții din Diaspora vor fi puncați suplimentar.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin vine în sprijinul celor care vor să aplice pentru Start-up Nation 2020, organizând cursul de specializare autorizat Competențe antreprenoriale, la sediul său din Resita, str. Petru Maior 71.

Actele necesare pentru înscrierea la curs sunt: copie CI, certificat de naștere, certificat de căsătorie, diploma studii.

Relații suplimentare și înscrieri la tel: 0255215829, 0747621874 (Cristina Stoichescu), e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Pe scurt...

Reducere de taxă

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin pot beneficia de reducerea taxelor de arbitrare, datorate în litigiile deduse Curţii de arbitraj comercial de pe lângă această Cameră, cu până la 10%.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack