Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 19 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Servicii > Curs Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin
Curs Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin
Vineri, 07 Februarie 2020 21:49

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 (art. 37 – 39), operatorii de date cu caracter personal au obligația de a desemna un responsabil cu protecția datelor.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin organizează cursul de perfectionare autorizat Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, cod COR/NOM. 242231.

Pretul cursului este de 1000 de lei si se va achita in numerar la sediul Camerei din Reșița, str. Petru Maior nr. 71 sau in contul RO52BRDE110SV01406791100, deschis la BRD-GSG Reșița.

Dacă sunteți interesat de un astfel de program de pregătire, puteți obține informații suplimentare la tel: 0255215829, 0747621874 (Cristina Stoichescu), e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Actele necesare pentru inscrierea la curs sunt: copie CI, certificat de nastere, certificat de casatorie, diploma studii superioare.

 

Pe scurt...

Cine sunt membrii Camerei?

Membrii CCIA sunt comercianţii persoane juridice şi fizice, organizaţiile de tip asociativ, care, pe baza voinţei libere exprimate, aderă la statutul Camerei.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack