Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 12 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Statutul Camerei de Comerţ şi Industrie Caras-Severin
Duminică, 11 Octombrie 2009 18:59
Index articol
Statutul Camerei de Comerţ şi Industrie Caras-Severin
Capitolul II. Scopul şi atribuţiile Camerei
Capitolul III. Membrii Camerei
Capitolul IV. Organele de conducere a Camerei
Capitolul V. Organizarea si funcţionarea Camerei
Capitolul VI. Patrimoniul şi veniturile Camerei
Capitolul VII. Controlul financiar al Camerei
Capitolul VIII. Relaţiile cu autorităţile publice
Capitolul IX. Asocierea Camerei
Capitolul X. Dispoziţii finale
Toate paginile

CAPITOLUL  I
Dispoziţii generale


Art. 1. Camera de Comerţ şi Industrie Caras-Severin, denumită în continuare Camera, este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri din judetul Caras-Severin în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate.

Art. 2. Camera este înfiinţată din initiaţiva comercianţilor din judeţul Caraş-Severin şi a dobândit personalitate juridică la data intrării în vigoare a Decretului-Lege nr.139/1990. Camera este organizată şi funcţionează conform Statutului propriu elaborat în baza Legii Camerelor de Comerţ din România nr. 335/2007 şi a dispoziţiilor Statutului-Cadru al Camerelor Judeţene adoptat de Adunarea Generală  a Membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a României din data de 27 decembrie 2007.

Art. 3. Camera îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul judeţului Caraş-Severin. Ea este  organizată şi funcţionează în municipiul Reşiţa, reşedinţa de judeţ, sediul său fiind în strada Petru Maior nr. 71. Camera poate constitui sucursale, birouri sau sedii secundare în alte localităţi din judeţ, precum şi reprezentanţe în străinătate, în funcţie de necesităţile comunităţii de afaceri de afaceri.

Art. 4. Pentru a reprezenta interesele comercianţilor, în funcţie de activitatea de bază       a acestora, Camera se poate organiza pe secţiuni.

Art. 5. Elementele de identitate vizuală a Camerei  cuprind simbolul şi denumirea specifică, aşa cum sunt acestea descrise în Anexa 1. 

Pe scurt...

Cum puteţi deveni membru?

În baza completării cererii si a achitării taxei de înscriere, iar ulterior a achitării unei cotizaţii (funcţie de cifra de afaceri, dar min. 2 000 000 lei anual), veţi putea obţine calitatea de membru al CCIA cu drepturi depline.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack