Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 17 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Scurt istoric
Duminică, 11 Octombrie 2009 18:25

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin (CCICS) este o organizaţie autonomă (neguvernamentală), fără scop lucrativ, constituită în baza Decretului-lege nr. 139 din 11 mai 1990 privind camerele de comerţ şi industrie din România, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 65 din 12 mai 1990 şi recunoscută oficial prin Hotărârea de Guvern nr. 799 din 23 iulie 1990 privind recunoaşterea înfiinţării unor camere de comerţ şi industrie judeţene, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 88 din 9 mai 1992.

În baza Decretului-lege nr. 139/1990, CCICS a luat fiinţă în cursul lunii ianuarie 1991, statutul de organizare şi funcţionare al acesteia fiind adoptat ca urmare a hotărârii membrilor fondatori în data de 17 ianuarie 1991.

Activitatea efectivă a instituţiei a început să se desfăşoare începând cu luna martie a aceluiaşi an, într-un imobil amplasat în Reşiţa pe strada I. L. Caragiale nr. 5-6, unde a funcţionat până în luna octombrie 1991. CCIACS funcţionează în actualul sediu social din Reşiţa, strada Petru Maior nr. 71, începând cu octombrie/noiembrie 1991.

 

Pe scurt...

Informaţi-vă!

Camerele de comerţ şi industrie, prin atribuţii derivate din lege, sunt depozitarul exclusiv al unor date şi informaţii, care, solicitate la timp şi oferite cu promptitudine, vă scutesc de surprize şi capcane, permit identificarea potenţialilor aventurieri în mediul de afaceri şi asigură normala dezvoltare a comerţului.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack