Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 10 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Prezentare generală > Personalul CCI-CS
Personalul CCI-CS
Duminică, 11 Octombrie 2009 17:05

În prezent, evidenţele de personal indică un număr de 17 salariaţi încadraţi cu contract individual de muncă pe o perioadă nedeterminată.

Din cadrul personalului salariat, cca 59% (10 salariaţi) îl reprezinta personalul cu studii superioare de lungă durată (juridice, economice, tehnice ş.a.).

Din punct de vedere al atribuţiilor şi responsabilităţilor care le revin în cadrul instituţiei, 4 salariaţi compuneau staff-ul de conducere (1 director general/vicepreşedinte, 1 secretar general, 1 director economic şi 1 director al Biroului Juridic şi de Arbitraj), restul fiind constituit din salariaţi cu atribuţii de coordonatori de compartimente, de referenţi de specialitate, de consultanţi juridici şi pentru afaceri, de secretariat, arhivare şi contabilitate, personalul auxiliar pentru întreţinerea clădirii, gestiunea patrimoniului şi evidenţa personalului.

Doi salariaţi, domiciliaţi în Oţelu Roşu şi respectiv, Moldova Nouă, facilitează accesul operatorilor economici din zonele care le sunt arondate, la serviciile pe care le oferă CCIA-CS.

 

Pe scurt...

Cum puteţi deveni membru?

În baza completării cererii si a achitării taxei de înscriere, iar ulterior a achitării unei cotizaţii (funcţie de cifra de afaceri, dar min. 2 000 000 lei anual), veţi putea obţine calitatea de membru al CCIA cu drepturi depline.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack