Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 14 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Prezentare generală > Conducerea CCI-CS
Componenţa organelor de conducere, executive şi de control
Duminică, 11 Octombrie 2009 17:36

"Adunarea Generală este organul suprem de conducere al CCICS şi cupride totalitatea membrilor din judeţul Caraş-Severin." (art. 19 din Statutul de organizare şi funcţionare al CCICS).

Membrii CCICS sunt societăţile comerciale cu sediul social pe raza judeţului Caraş-Severin, care consimt la respectarea drepturilor şi îndatoririlor stipulate în Statutul de organizare şi funcţionare şi solicită dobândirea calităţii de membru în conformitate cu prevederile statutare. Membrii CCICS achită o cotizaţie lunară stabilită de către organele executive, în funcţie de cifra de afaceri cu care şi-au încheiat exerciţiul financiar din anul fiscal precedent.

Conform Statutului de organizare şi funcţionare al CCICS, organul executiv poartă denumirea de Colegiul de Conducere. "Colegiul de Conducere realizează în intervalul dintre două sesiuni ale Adunării Generale conducerea problemelor de interes general şi asigură, spre acest scop, cadrul tehnic şi organizatoric necesar activităţilor operative" (art. 27 din Statutul de organizare şi funcţionare al CCICS). Conform art. 28 din Statutul de organizare şi funcţionare, cu modificările ulterioare: "Colegiul de Conducere este format din 11 membri din care 7 reprezintă comunitatea de afaceri iar restul sunt membri de drept, titulari pe funcţii de conducere în aparatul operativ al Camerei. [...]".

Nr. crt. Numele Funcţia
1. Petru Buzzi
preşedinte/director general
2. Sorin Udroiu vicepreşedinte
3. Pavel Aghescu director economic
4. Marin Belei membru
5. Florentin Bocşan membru
6. Călina Cerna membru
7. Matei Gaşpar membru
8. Nicolae Lăzărescu membru
9. Mladen Novicici membru
10. Dan Obădău membru
11. Pavel Poneţchi membru

 

Organul de control al CCICS este Comisia de Cenzori. Conform art. 46 din Statutul de organizare şi funcţionare al CCICS: "Cenzorii controleză gestiunea CCICS, verifică executarea bugetului şi operaţiunile financiar-contabile, [...] şi prezintă Adunării Generale raportul lor".


În prezent, membrii Comisiei de Cenzori sunt: Gheorghe Bagiu, Constantin Baghina, Biliana Ciurea.

 

Pe scurt...

Reducere de taxă

Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin pot beneficia de reducerea taxelor de arbitrare, datorate în litigiile deduse Curţii de arbitraj comercial de pe lângă această Cameră, cu până la 10%.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack