Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 17 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Prezentare generală > Activităţile principale
Activităţile principale
Duminică, 11 Octombrie 2009 18:11
 • furnizarea de informaţii pentru afaceri: oferte, cereri de ofertă, propuneri de colaborare, informaţii despre firme structurate pe diverse criterii, informaţii despre târguri, expoziţii şi alte manifestări comerciale, informaţii cu privire la misiunile economice organizate în cadrul sistemului cameral sau în colaborare cu alte organizaţii profesionale sau patronale, informaţii cu privire la surse şi programe de finanţare a afacerilor, informaţii cu privire la bonitatea firmelor, informaţii cu privire la garanţiile reale mobiliare înscrise în Arhiva electronică de garanţii reale mobiliare, informaţii legislative, informaţii bursiere, informaţii cu privire la oportunităţile de investiţii de pe raza judeţului Caraş-Severin, acces la informaţii de afaceri stocate pe suport tipărit, magnetic şi on-line;
 • consultanţă pentru afaceri: servicii de asistenţă şi consultanţă pentru întocmirea cererilor de finanţare, planurilor de afaceri, proiectelor de investiţii şi a altor documente aferente accesării de credite rambursabile şi nerambursabile, asistenţă tehnică pentru managementul proiectelor, asistenţă pentru constituirea societăţilor comerciale şi modificarea actelor constitutive, consultanţă juridică;
 • sprijinirea participării operatorilor economici la manifestări comerciale, târguri şi expoziţii;
 • organizarea de misiuni economice;
 • cursuri de formare profesională continuă, seminarii şi simpozioane cu tematici din sfera afacerilor;
 • eliberează certificate de origine a mărfurilor;
 • emite certificate privind cazurile de forţă majoră;
 • organizează la cererea părţilor arbitrajul comercial;
 • realizează înscrieri în Arhiva electronică de garanţii reale mobiliare;
 • administrează Centrul pentru Dezvoltarea Afacerilor şi Centrul pentru Formare Profesională Continuă;
 • redactează săptămânal "Buletinul informativ al CCICS" şi îl transmite săptămânal prin poştă, fax sau e-mail membrilor CCICS şi altor socitanţi.
 

Pe scurt...

Cum puteţi deveni membru?

În baza completării cererii si a achitării taxei de înscriere, iar ulterior a achitării unei cotizaţii (funcţie de cifra de afaceri, dar min. 2 000 000 lei anual), veţi putea obţine calitatea de membru al CCIA cu drepturi depline.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack