Împreună pentru afacerea ta!

Împreună pentru afacerea ta!

Căutare

Ştiri şi comunicate de presă

Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora

Camera de Comerț și Industrie Caraș-Severin, în parteneriat cu INFOR ELEA din San Secondo di Pinerolo (Italia) și Asociația „Spirit Românesc” O.N.L.U.S. din Roma, implementează proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora”.

Chestionar

În vederea cunoașterii unor amănunte referitoare la părerea dvs., vă rugăm accesați link-ul de mai jos, să descărcați chestionarul, să-l completați și să-l trimiteți la adresa de email ccia@ccia-cs.ro.

CHESTIONAR

Statistici

Avem 17 vizitatori online
Ştirile CCIA Caraş-Severin
Pagina de start > Achiziţii

Antet UE

Achiziţii aferente implementării proiectului «Cursuri de calificare pentru angajatii din Regiunile Vest si Centru» nr. de identificare POSDRU 142031
Duminică, 18 Mai 2014 22:03

Achiziţii aferente proiectului proiectului «Cursuri de calificare pentru angajatii din Regiunile Vest si Centru» realizate prin procedura Achiziţie directă, conform ORDINULUI nr. 1.120 din 15 octombrie 2013, privind aprobarea Procedurii simplificate aplicate de beneficiarii privaţi în cadrul proiectelor finanţate din instrumente structurale, obiectivul "Convergenţă", precum şi în cadrul proiectelor finanţate prin mecanismele financiare SEE şi norvegian pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări.

 
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Investeşte în oameni! Axa prioritară: (2) „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”
Domeniul major de intervenţie: (2.3) „Acces şi participare la formare profesională continuă”
Titlul proiectului: „Cursuri de calificare pentru angajaţii din regiunile Vest şi Centru” Numărul de identificare al contractului: POSDRU/164/2.3/S/142031
Solicitant: Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Caraş-Severin

Pe scurt...

Cum puteţi deveni membru?

În baza completării cererii si a achitării taxei de înscriere, iar ulterior a achitării unei cotizaţii (funcţie de cifra de afaceri, dar min. 2 000 000 lei anual), veţi putea obţine calitatea de membru al CCIA cu drepturi depline.

Servicii de promovare

Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin oferă firmelor interesate servicii de promovare a produselor/serviciilor prin intermediul site-ului C.C.I.A. C.-S.

Pentru detalii contactaţi-ne la tel. +40-255-21.58.29.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack